Sponsors

image1 image2 image3

Chiropractie

Met trots mogen we ons een sinds september 2016 sponsor noemen van een heel leuk meidenteam, de meiden V18 Natuurlijk Chiropractie.

Wat doet een chiropractor nu eigenlijk?

Als Chiropractie praktijk zien wij veel mensen met diverse gezondheidsklachten. Mensen associëren Chiropractie vaak met kraken. Als het krakje geweest is, dan staat alles weer goed. En is de klacht verholpen. Echter is dat maar een klein gedeelte van wat we doen.

Zenuwstelsel stuurt het lichaam aan

Het lichaam wordt aangestuurd door je zenuwstelsel. Dat zie je bijv. bij een hoge dwarslaesie; je kunt dan niet meer ademhalen omdat de zenuw naar de ribspieren en middenrif onderbroken is. Het hart mist een stuk aansturing, de zuurstofaanvoer wordt verminderd, met uiteindelijk overlijden als gevolg.

Bij problemen in de wervelkolom krijg je ook aansturingsproblemen, met als gevolg diverse gezondheidsklachten.  Het zenuwstelstel bevindt zich in de wervelkolom. Het belangrijkste doel binnen de Chiropractie is om te zorgen dat de wervelkolom goed functioneert. Dan kan het zenuwstelsel het lichaam netjes aansturen, en bereiken we de meeste optimale functie binnen ons lichaam. Dit heeft dus een grote invloed op onze prestatie binnen de maatschappij, maar ook binnen de sport.

Chiropractie juist voor basketballers!

Veel topsporters worden daarom begeleid door een chiropractor, zoals o.a. Michael Jordan, en Tiger Woods. Niet omdat ze klachten hebben, maar omdat ze hun spel willen optimaliseren en blessures willen voorkomen. Het is dan ook deze reden dat we het erg leuk vinden om sponsor te zijn van een jeugd team van de basketbal. Waar het voor volwassenen vaak gaat om (langdurige) klachten, kunnen we bij de jeugd nog heel veel doen, om de klachten op latere leeftijd in de hand te houden. Zo kun je sporters  en hun lichaam in een meest optimale functie en gezondheid brengen.

Geïnteresseerd geraakt?

Heeft u vragen of wilt u wel eens uw eigen of uw kind zijn/haar wervelkolom gecheckt hebben?

Check dan onze website voor meer info of wip eens binnen op dinsdag tijdens ons gratis inloopspreekuur tussen 5 uur en half 6. We checken dan gratis de wervelkolom. U weet binnen een paar minuten wat de status is van de wervelkolom. Daarnaast is er ruimte om vragen te stellen en/of het maken van een afspraak voor een uitgebreid onderzoek of behandelplan.

 

Wij wensen iedereen veel speelplezier binnen de basketbal.

 

https://natuurlijkchiropractie.nl/

 

share