Sponsors

image1 image2 image3

Home

 

Nieuws 3 juni 2022


Zomerrooster

Met het mooie weer trainen we vanaf 1 juni t/m 15 juli volgens het zomerrooster. Vanaf maandag 22 augustus 2022 hervatten we de trainingen.

ZOMERSCHEMA TRAINING BVV 

 

vanaf dinsdag 7 juni t/m vrijdag 15 juli 2022

       

TRAINING DINSDAG

     

Kreil

   

Kreil rechts

19:15 - 20:30

 

 

Dames recr. 2

 

 

 

 

Seinpaal

Links

Midden

Rechts

18:00 - 19:15

X14

V16

V18

19:15 - 20:30

VSE-1

MSE-2

M22

20:30 - 22:15

   

MSE-1

       

TRAINING WOENSDAG

     

Kreil

   

Kreil rechts

20:00- 21:00

   

Heren recr. 

       

TRAINING DONDERDAG

   

Kreil

   

Kreil rechts

16:15 - 17:30

 

 

X12

       

Seinpaal

Links

Midden

Rechts

19:15 - 20:30

VSE-1

M18

vrij

20:30 - 22:15

M22

MSE-2

MSE-1

       

TRAINING VRIJDAG

     

Kreil

   

Kreil rechts

17:45 - 19:00

   

Heren recr. 

 


Geef je nu op voor het Basketbal Volendam weekendje weg op 1 en 2 oktober 2022

De basketbalvereniging bestaat bijna 50 jaar! Dit wordt gevierd met een aantal activiteiten die verspreid gaan worden over het seizoen. Eén van deze activiteiten is een weekendje weg met de oudere jeugd/volwassenen van de basketbalvereniging (M22/MSE2/MSE1/VSE1/VSE2/VSE3/Veteranen/oud-leden)

Dit allemaal zal plaatsvinden tijdens het weekend van 1 oktober, zet hem dus meteen in je agenda! Hierbij zorgen wij ervoor dat er geen wedstrijden gepland gaan worden door de NBB, zodat niemand een reden heeft om niet mee te gaan. Wat we gaan doen blijft nog even onder ons, maar hieronder kan je alvast een globale planning vinden.

Voor dit weekendje wordt er wel een eigen bijdrage gevraagd bij deelname. Dit bedrag wordt later bepaald op basis van het aantal deelnemers. Verwacht hierbij een eigen bijdrage van rond de 150 euro.

Omdat we ruim van tevoren reserveringen moeten maken/dingen moeten regelen vragen wij om voor 1 juni aan te geven of je meegaat met deze legendarische activiteit! Klik daarvoor op deze LINK. Bijzonderheden of vragen kun je in het veld opmerkingen aangeven.

Globale planning:

Wanneer?

Wat?

1-10

 

10:00/11:00

Verzamelen in Volendam, instap bus

12:00/13:00

Activiteit

16:00/17:00

Inchecken slaaplocatie

18:00

Uit eten

Later in de avond

Feest en veel alcoholische versnaperingen nuttigen

2-10

 

10:00

Uitchecken slaaplocatie en terugreis naar Volendam

11:00/12:00

Aankomst in Volendam

 


Spelregelbewijs verplicht voor leden van 14 tot en met 24 jaar

Basketball is een fantastische sport, maar spelregel technisch ook een lastige sport. Op de velden zijn er soms discussies te zien tussen spelers en scheidsrechters over de spelregels. Meer kennis van de spelregels zorgt voor meer begrip voor beslissingen van de scheidsrechters en maakt onze sport dus leuker, veiliger en positiever.

Het spelregelbewijs is een middel om jouw spelregelkennis te vergroten en te testen of jouw kennis voldoende is. Vanaf seizoen 2022-2023 is het spelregelbewijs verplicht voor alle spelers die mee willen doen met wedstrijden, vanaf 14 jaar.

Op dinsdag 3 mei 2022 wordt daarom vanuit de NBB een e-mail gestuurd naar alle leden vanaf 14 jaar, tot en met 24 jaar, die nog niet in het bezit zijn van een spelregelbewijs (of een scheidsrechters diploma, BT3 en/of BT4 diploma). 

Deze mail op 3 mei is bedoeld om de leden te attenderen op de noodzaak en de naderende verplichting van het spelregelbewijs en zal kort uitleggen hoe leden het bewijs kunnen halen. Voor onze vereniging zijn er nog ruim 30 leden die geen spelregelbewijs of een scheidsrechters diploma bezitten. 

Hoe kan je het spelregelbewijs halen?

Ga naar https://login.flowsparks.com  en klik op ‘wachtwoord vergeten’. Vul het e-mailadres in dat bekend is in Sportlink. Binnen enkele seconden wordt een mail verzonden waarmee jij jouw wachtwoord kan resetten. De mail wordt verstuurd vanuit FlowSparks, het kan zijn dat deze in je spambox beland. Met jouw gebruikersnaam (e-mailadres) en het zojuist zelfgemaakte wachtwoord, kan jij aan de slag in FlowSparks. Ga naar https://login.flowsparks.com, log in met de gegevens en volg de acties die horen bij het spelregelbewijs: oefen met de spelregels (door middel van tekst, video’s en plaatjes) en doe de test! Heb jij de test gehaald? Dan heb je het spelregelbewijs verdiend! Heb jij vragen over het spelregelbewijs, stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Weet je het sportlink emailadres niet meer? Stuur dan een mail maar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wacht niet te lang met het behalen van het spelregelbewijs. Start zo snel mogelijk met oefenen en rond de test af voordat de competitie weer start rond medio september 2022. Als je het spelregelbewijs niet haalt, mag je helaas geen wedstrijden meer spelen vanaf september 2022. Maar het is echt niet moeilijk. Met een beetje oefenen, gaan jullie dat met gemak halen ! Succes alvast.


Nieuwe sponsor X12 Schildersbedrijf Crelis Schilder

Onze jongste basketballers zijn inmiddels ook gestart met de competitie. De jongens en meiden spelen in de X12 competitie van de NBB. De vader van Jaap, Kevin Jonk, heeft zich direct aangemeld als sponsor namens Schildersbedrijf Crelis Schilderen daar zijn wij natuurlijk erg dankbaar voor. We wensen de jongens en meiden heel veel plezier toe met de wedstrijden en de trainingen. 


Basketbalvereniging Volendam doet ook mee met de Vomar Club is Koning actie

Steun Basketbal Volendam eenvoudig én kosteloos door boodschappen te doen bij Vomar! Meedoen is heel simpel: download de Vomar-app en maak een digitale Klant-is-Koning kaart aan. Koppel deze aan de club met onze unieke clubcode: VOVO2021 en scan je kaart altijd bij je boodschappen. Zo spaar je automatsich mee! Je kunt ook een fysieke kaart ophalen bij de Vomar en die aan de vereniging koppelen. Het kost jou dus niets extra en de opbrengst kan flink oplopen. Lees alles over clubsparen op www.vomar.nl/cik


Hulp gevraagd! 

Zonder vrijwilligers geen vereniging. Kijk wat jij kunt doen en meld je aan! Check hier voor meer informatie.


Check je wedstrijdschema in de Sportlink APP Basketball.nl 

Speel jij competitie dit seizoen? Installeer dan de sportlink basketball.nl app op je smartphone of tablet! Alle informatie en de juiste links vind je hier: SPORTLINK APP INFO.

Meld je aan met het emailadres welke bij ons bekend is. Is je emailadres (of andere gegevens) gewijzigd? geef dit dan OOK even door aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zorg er ook voor dat de foto actueel en duidelijk is. Je kunt zelf eenvoudig een nieuwe foto uploaden. 


Privacy wetgeving

Vanaf 25 mei 2018 dienen alle organisaties in Nederland, dus bedrijven, gemeenten, banken, zorginstellingen maar ook alle sportverenigingen, te voldoen aan de Europese regels over het beschermen van privacygevoelige gegevens van haar werknemers, leden, klanten etc. In het kort betekent het dat we niet zonder toestemming, namen en adressen, email-adressen, telefoonnummers en foto's van leden mogen plaatsen in onze administratie, op de site, in de Nivo of op Social Media (Facebook e.d.). 

 

Basketbalvereniging Volendam vraagt alle leden apart schriftelijk of digitaal om toestemming voor het gebruiken van onder andere de naam, adres en telefoonnummer voor communicatie op de site, in de administratie, in de Nivo en op Social Media, voor zover dat alleen maar betrekking heeft op basketbal. Jullie gegevens worden bij ons in een beveiligde omgeving in onze ledenadministratie verwerkt. Ook de NBB gebruikt jullie gegevens in haar beveiligde omgeving voor Sportlink en de basketball-app. De gemeente Edam-Volendam gebruikt jullie gegevens voor het bepalen van sportsubsidie. Zonder dat gebruik kan onze vereniging bestaan en kan de NBB niet controleren wie er speelt in welk team en in welke klasse. Dit gebruik is net als de afgelopen tientallen jaren zeer noodzakelijk om basketbal te kunnen spelen in een competitie. De NBB en de gemeente zijn gehouden aan geheimhouding. Alle bestuurs- en kaderleden laten we bovendien een geheimhoudingsverklaring tekenen. Want ook voor hen geldt dat zij privacy-gevoelige gegevens van bijvoorbeeld teamleden niet zonder toestemming mogen gebruiken voor andere doeleinden dan zijn vermeld in onze privacyregels. Onze privacyregels zijn op site geplaatst in een zogenaamde privacy-policy. Als je vragen hebt over de policy of over andere privacy-onderwerpen, dan kun je altijd contact opnemen met een bestuurslid. 14 juni jl. ontvingen alle leden via de mail een verzoek om via een formulier toestemming te geven aan de vereniging om gebruik te mogen maken van enkele persoonsgegevens. We vragen jullie begrip voor deze nieuwe wettelijke regels. We hopen dat jullie ons zo snel mogelijk het toestemmingsformulier getekend terugsturen.  

 

 


 


 
 

 

 

share