Sponsors

image1 image2 image3

Wedstrijd pakjes

Nieuw wedstrijdtenue nodig?

Ga naar de webshop via onderstaande link:

https://www.bbtshop.nl/clubshop/volendam-bbal.html

Hoe werkt het?

Let op: het bestellen van wedstrijdpakjes kan het hele jaar door maar worden op twee momenten in het jaar uitgeleverd. Er zijn jaarlijks twee bestelmomenten (meestal eind en halverwege het seizoen). Wel kun je het hele jaar door je bestelling plaatsen. Let op: op de website van BBTshop staat levering binnen 1 of 2 dagen. Dit is niet voor onze teamkleding. Voor een exacte leverdatum kun je met hen telefonisch contact opnemen.

Je kunt de pakjes straks zelf online bestellen en betalen, net als bij elke andere webshop. De broekjes kosten EUR 25 en de shirts EUR 25 (juni 2022). Let op de maten vallen groot. XXS is vergelijkbaar met kledingmaat 158. 

Voor nieuwe leden geldt wel dat zij het te kiezen rugnummer vooraf moeten afstemmen met Carla Smit. Haar telefoonnummer is 06-81904348, email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Op de achterzijde staat standaard Basketbal Volendam. Wil je hier een andere tekst? dan kan dat. Zie de instructie tijdens het bestelproces hiervoor.

Basketbalvereniging Volendam is niet verantwoordelijk voor de bestelling. Heb je vragen hierover neem dan contact op met de webshop. Gegevens hiervoor vind je op hun site.

 

 

 

share