Sponsors

Inlogformulier

image1 image2 image3

Home

 

Nieuws 8 september 2023

 


Wil Jonk en Dick Bond nemen afscheid als bestuurslid 

31 augustus jl. legde Dick Bond de voorzittershamer neer en nam hij samen met bestuurslid/secretaris Wil Jonk afscheid als bestuurslid. Dick en Wil, hartelijk dank voor jullie tomeloze inzet voor de vereniging. Gelukkig blijven jullie actief en betrokken bij de vereniging. 

 


SPAAR BIJ VOMAR VOOR EXTRA SPONSORGELD VOOR ONZE VERENIGING

Wist je dat je bij de Vomar met jouw (digitale of plastic) Klant is Koning kaart geld kunt sparen voor de basketbalvereniging? Over het totaal bedrag aan boodschappen maakt Vomar elk kwartaal 0,5% van de besteding in euro over naar de vereniging. Kijk op Vomar.nl/cik hoe dit werkt. Onze clubcode is VOVO2021. Je hoeft hiervoor niet zelf ook voor kooppunten te kiezen, dat kan wel. 

Vanaf zondag 3 september kun je extra geld voor de vereniging sparen. Bij elke EUR 15 boodschappen krijg je een gratis clubmunt. Hiermee kun je online stemmen op jouw favoriete vereniging. Vraag de kaart dus gelijk aan en doe mee. Lukt het niet online zelf te stemmen? Geef je clubmunt dan aan je coach/trainer of vraag een ander lid deze stem voor jou in te zetten. 

Super bedankt voor jullie inzet.  

 

 

MSE-1 Molenaar & Zwarthoed Adviseurs/BodyResults keert terug op landelijk niveau (tweede divisie)

15 april 2023


50 jaar Basketbal in Volendam! Bekijk hier de beelden:Video samenvatting 22 oktober 2022 middag jubileum

 

 


Impressie 50 jaar Basketbal in Volendam:

Video 50 jaar Basketbal Volendam

 


Hulp gevraagd! 

Zonder vrijwilligers geen vereniging. Kijk wat jij kunt doen en meld je aan! Check hier voor meer informatie.


Check je wedstrijdschema in de Sportlink APP Basketball.nl 

Speel jij competitie dit seizoen? Installeer dan de sportlink basketball.nl app op je smartphone of tablet! Alle informatie en de juiste links vind je hier: SPORTLINK APP INFO.

Meld je aan met het emailadres welke bij ons bekend is. Is je emailadres (of andere gegevens) gewijzigd? geef dit dan OOK even door aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zorg er ook voor dat de foto actueel en duidelijk is. Je kunt zelf eenvoudig een nieuwe foto uploaden. 


Privacy wetgeving

Vanaf 25 mei 2018 dienen alle organisaties in Nederland, dus bedrijven, gemeenten, banken, zorginstellingen maar ook alle sportverenigingen, te voldoen aan de Europese regels over het beschermen van privacygevoelige gegevens van haar werknemers, leden, klanten etc. In het kort betekent het dat we niet zonder toestemming, namen en adressen, email-adressen, telefoonnummers en foto's van leden mogen plaatsen in onze administratie, op de site, in de Nivo of op Social Media (Facebook e.d.). 

 

Basketbalvereniging Volendam vraagt alle leden apart schriftelijk of digitaal om toestemming voor het gebruiken van onder andere de naam, adres en telefoonnummer voor communicatie op de site, in de administratie, in de Nivo en op Social Media, voor zover dat alleen maar betrekking heeft op basketbal. Jullie gegevens worden bij ons in een beveiligde omgeving in onze ledenadministratie verwerkt. Ook de NBB gebruikt jullie gegevens in haar beveiligde omgeving voor Sportlink en de basketball-app. De gemeente Edam-Volendam gebruikt jullie gegevens voor het bepalen van sportsubsidie. Zonder dat gebruik kan onze vereniging bestaan en kan de NBB niet controleren wie er speelt in welk team en in welke klasse. Dit gebruik is net als de afgelopen tientallen jaren zeer noodzakelijk om basketbal te kunnen spelen in een competitie. De NBB en de gemeente zijn gehouden aan geheimhouding. Alle bestuurs- en kaderleden laten we bovendien een geheimhoudingsverklaring tekenen. Want ook voor hen geldt dat zij privacy-gevoelige gegevens van bijvoorbeeld teamleden niet zonder toestemming mogen gebruiken voor andere doeleinden dan zijn vermeld in onze privacyregels. Onze privacyregels zijn op site geplaatst in een zogenaamde privacy-policy. Als je vragen hebt over de policy of over andere privacy-onderwerpen, dan kun je altijd contact opnemen met een bestuurslid. 14 juni jl. ontvingen alle leden via de mail een verzoek om via een formulier toestemming te geven aan de vereniging om gebruik te mogen maken van enkele persoonsgegevens. We vragen jullie begrip voor deze nieuwe wettelijke regels. We hopen dat jullie ons zo snel mogelijk het toestemmingsformulier getekend terugsturen.  

 

 


 


 
 

 

 

 

 

 

 

share